Η αποστολή μας

Στήριξη στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες

Η παροχή υλικής και χρηματικής βοήθειας σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη καθώς και παροχή βοήθειας σε σπουδαστές που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες

Η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των κρατικών φορέων για τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών και την ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματοςΗ παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τα δικαιώματα των πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών και τη λειτουργία των αρμοδίων κρατικών και τοπικών αρχών

Η δημιουργία ομάδων εθελοντών και άλλων συμβουλευτικιών ομάδων για την υποστήριξη του έργου της εταιρίας

Καθημερινές ιστορίες

Ιστορίες για ανθρώπους και καταστάσεις στις οποίες βοηθήσαμε.

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ, αγωνιζόμενος να στηρίξει μα και να προωθήσει την έννοια της οικογένειας, και μάλιστα της πολύτεκνης, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην οικογένεια. Ενώ κατάφερε να σταθεί δίπλα στον Κ, προσφέροντας δωρεάν φοίτηση σε γνωστό φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και πάλι ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ στέκεται αρωγός στη πολύτεκνη οικογένεια. Είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμός, δόθηκαν πολύ γρήγορα. Ενώ το ψυγείο και το βρεφικό κρεβάτι, ήρθαν ως θεία δώρα, για να κάνουν τη ζωή της οικογένειας, λίγο πιο εύκολή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Βρέθηκε εργασία

Ο Γ και η Π, γονείς τριών παιδιών, και σε αναμονή του τέταρτου, βρέθηκαν στην οικογένεια τουΘΕΟΦΙΛΟΥ, με μοναδικό αίτημα την εργασία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ

Μίλησε στον "Θεόφιλο"

Τέσσερα υπέροχα πιτσιρίκια, από δυο αγωνιστές γονείς. Η μάστιγα της ανεργίας, κατάφερε να στερήσει από τα τέσσερα αγγελούδια, τα βασικά, για την επιβίωση τους, προϊόντα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ