Κεντρικά γραφεία:

Ελευθερίου Βενιζέλου 77, Νέα Ιωνία, 14231

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 -15:00

Χώρος συγκέντρωσης & διανομής:

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γαλάτσι, 11146

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα,Τρίτη & Παρασκευή: 9:00 -15:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210-8819397, 210-8828036

E-mail:

info@theophilos.gr

Βρείτε μας στα social media
Στήριξη μέσω Paypal

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ |ΒΟΗΘΕΙΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Θεόφιλος», είναι ένας Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας, μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Ιδρύθηκε στης 18 Οκτωβρίου του 2004, με αριθμό απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών 15537/2004 και με αναγνώριση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αριθμό μητρώου: 09110ΑΕΕ13096Ο12Ν / 0561.

TheophilGRWhite.png

Στήριξη στην τρίτεκνη

& πολύτεκνη οικογένεια

© 2019  by Theophilos & I.M.X.

Απολογισμός χρονιάς 2019 - Μια χρονιά γεμάτη "Θεόφιλος"

Η χρονιά όλων εμάς στον φιλανθρωπικό οργανισμό Θεόφιλο ήταν γεμάτη από την δική σας ανιδιοτελή αγάπη, χάρη στην οποία καταφέραμε να συνθέσουμε υπέροχες δράσεις που ομόρφυναν την κάθε μας ημέρα γεμίζοντας την με χαμόγελα, ευγνωμοσύνη και την ελπίδα για την συνέχιση του έργου μας στα νέα μας γραφεία στην Νέα Ιωνία.

Υπό τη νέα αιγίδα της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, το 2019 ξεκίνησε δυναμικά με ένα εορταστικό μπαζάρ όπου κληρώθηκαν και χαρίστηκαν παιχνίδια στα παιδάκια του οργανισμού μας.

Οι οικογένειες του “Θεόφιλου” ενισχύθηκαν περαιτέρω από την ένωση #TaeKwonDo Νοτίου Ελλάδος ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν τρόφιμα στις οικογένειές μας από πολλά σχολεία στην περιοχή της Αττικής.

Το Πάσχα των οικογενειών του Θεόφιλου ήταν μια μεγάλη γιορτή, χάρη στο ανοιξιάτικο, πασχαλινό μπαζάρ που διοργανώθηκε στα γραφεία μας ενώ εμείς ταξιδεύαμε στον Βόλο κάνοντας γνωστό το έργο του Θεόφιλου στο σύλλογο Τριτέκνων, νομού Μαγνησίας “Η Αργώ”.

Αντλήσαμε μεγάλη χαρά από την συνεργασία μας με μεγάλα ελληνικά καταστήματα όπως #ΑΒ #Βασιλόπουλος, #CoffeeIsland και #Κομφούζιο ώστε να τοποθετηθούν ειδικοί κουμπαράδες στους παραπάνω χώρους ενισχύοντας με την αγάπη τους το έργο του Θεόφιλου.

Το καλοκαίρι μας ήταν ακόμη πιο γεμάτο καθώς αναλάβαμε να συγκεντρώσουμε από όλη την Ελλάδα βρεφικά αναλώσιμα είδη για όσες οικογένειες μεγάλωναν χάρη στην γέννηση ενός ακόμη μωρού μέσα στην θερινή περίοδο. Μεταξύ άλλων εταιρείες όπως η #ΜΕΓΑ και η #Rontis ξεχώρισαν χάρη στην μεγάλη φιλανθρωπική τους δωρεά, κάνοντας τον ερχομό των “μωρών του καλοκαιριού” ακόμη πιο ευχάριστο.

Παράλληλα την ίδια περίοδο δεκάδες ακόμη οικογένειες μας ενισχύθηκαν οικονομικά και σε είδος λαμβάνοντας ελαιόλαδο, ψαρικά, χυμούς, αναψυκτικά από τις εταιρείες #SmartToys, #Νηρεύς, #Παλίρροια, #ΕΨΑ και #Aluminco ενώ οι εταιρείες #Columbia και #Celestino χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους χιλιάδες είδη ένδυσης και υπόδησης.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της αναγνωστικής ραστώνης και της ανεμελιάς, δεκάδες παιδάκια του “Θεόφιλου” κατάφεραν να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των βιβλίων χάρη στην δωρεά της #ΠαιδικήςΝομικήςΒιβλιοθήκης.

Ακόμη, ανταλλάξαμε προϊόντα με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό #Δεσμός. Χάρη στην δωρεά της #SKAG, γεμίσαμε τις σχολικές τσάντες των παιδιών του Θεόφιλου με αναλώσιμα γραφικής ύλης και τέλος γίναμε πάλι παιδιά με την επίσκεψή μας στο #AdventurePark Μαλακάσας.

Μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ο #OinosXilandariou, η #Aluminco και η #MoustakasFarm προσέφεραν τρόφιμα σε περισσότερες από 100 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες ώστε να γιορτάσουν αξιοπρεπώς αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Επιπλέον το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο #AHK επέλεξε να γίνει μέγας αρωγός του έργου μας, εξασφαλίζοντας 5 υποτροφίες στα παιδιά του Θεόφιλου ώστε να παρακολουθήσουν τριετούς φοίτησης προγράμματα ξενοδοχειακής εκπαίδευσης.

Η χρονιά όλων εμάς στον Θεόφιλο έκλεισε μαγικά με την δωρεάν παρακολούθηση δυο θεατρικών παραστάσεων, “Πινόκιο” και “Το μέλλον είναι αποκλειστικά δικό μας”. Χάρη όμως στην δική σας συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες ενισχύθηκαν με κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα παραπάνω. Την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Από όλους εμάς στον Θεόφιλο: Ευχές για ένα Ευλογημένο και Ελπιδοφόρο 2020! Χρόνια Πολλά!

Απολογισμός