Οι δράσεις μας

Ενεργές

δράσεις

Τα Χριστούγεννα αυτά, ο Θεόφιλος θα καθίσει στο γιορτινό τραπέζι των πολύτεκνων οικογενειών!

Ελάτε να στρώσουμε όλοι μαζί το τραπέζι της οικογένειας του «Θεόφιλου».

Δώσε μου την τσάντα σου & ότι θέλεις μέσα!

243 παιδιά μας πάνε σχολείο τον Σεπτέμβριο!

Bag Buddies!

Παρά το γεγονός ότι ο "Θεόφιλος" παρέχει εκτεταμένη στήριξη στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, οι καθημερινές ανάγκες τους είναι τέτοιες ώστε είναι αδύνατον να καλυφθούν όλα τα είδη που είναι αναγκαία σε τακτική βάση. 

Χρειαζόμαστε τρόφιμα!

Ανταλλακτική οικονομία

Οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που βοηθά ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Θεόφιλος δημιουργούν χειροτεχνήματα και είδη δώρων, τα προσφέρουν στο εκθετήριο του Θεόφιλου και προμηθεύονται τρόφιμα, ενδύματα, υποδήματα, είδη σπιτιού και ότι άλλο χρειάζονται. Επισκεφτείτε την Έκθεση Ανταλλακτικής Οικονομίας του Θεόφιλου, γίνετε μέλος και προμηθευτείτε χειροτεχνήματα και είδη που έφτιαξαν οι πολύτεκνες οικογένειες εντελώς δωρεάν.

Αιμοδοσία

​O Θεόφιλος ενθαρρύνει την εθελοντική αιμοδοσία για τις ιατρικές ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών. Δώστε αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα, ενημερώνοντας το αρμόδιο ιατρικό τμήμα ότι το αίμα προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος του Θεόφιλου, πού βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είμαστε πολλοί Βοηθάμε περισσότερους!

Φιλανθρωπικό παζάρι

Στο χώρο του Οργανισμού στεγάζεται το φιλανθρωπικό μας παζάρι με είδη δια χειρός εθελοντών του Θεόφιλου και διάφορα άλλα είδη όπως ενδύματα, υποδήματα, παιχνίδια, βιβλία κλπ από δωρέες.

 

Στηρίζοντας το φιλανθρωπικό μας παζάρι βοηθάτε τον Οργανισμό στην υλοποίηση των άμεσων δράσεων που σχεδιάζει για την υποστήριξη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.

Αγέννητο παιδί

Η οικονομική και ηθική κρίση είναι γεγονός. Η ανασφάλεια, ως αποτέλεσμα αυτού, κυριεύει κάθε σκέψη μας και πολλές φορές νιώθουμε αδύναμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάτι που δεν γνωρίζουμε, όπως ο ερχομός ενός μωρού. Οι ευθύνες και οι ανάγκες του μας κατακλύζουν, και το αίσθημα ανημποριάς μας εγκλωβίζει, οδηγώντας μας πολλές φορές σε λάθος αποφάσεις που δυστυχώς οι επιπτώσεις τους μας ακολουθούν πάντα.

Το αγέννητο παιδί είναι μια ύπαρξη, και μπορείς να την φέρεις στη ζωή. Δεν είσαι μόνη! Ο Θεόφιλος είναι εδώ για να σε στηρίξει από την πρώτη κιόλας στιγμή! Μην εγκλωβίζεσαι, μπορείς να ξαναγεννηθείς κι εσύ!

Άλλες

δράσεις

μας

Κεντρικά γραφεία:

Ελευθερίου Βενιζέλου 77, Νέα Ιωνία, 14231

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 -15:00

Χώρος συγκέντρωσης & διανομής:

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γαλάτσι, 11146

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα,Τρίτη & Παρασκευή: 9:00 -15:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210-8819397, 210-8828036

E-mail:

info@theophilos.gr

Βρείτε μας στα social media
Στήριξη μέσω Paypal

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ |ΒΟΗΘΕΙΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Θεόφιλος», είναι ένας Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας, μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Ιδρύθηκε στης 18 Οκτωβρίου του 2004, με αριθμό απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών 15537/2004 και με αναγνώριση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αριθμό μητρώου: 09110ΑΕΕ13096Ο12Ν / 0561.

TheophilGRWhite.png

Στήριξη στην τρίτεκνη

& πολύτεκνη οικογένεια

© 2019  by Theophilos & I.M.X.