Μία Πνοή Ελπίδας για τον Θεόφιλο

Χαρά μας να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και φορείς της πόλης μας, οι οποίοι νοιάζονται επί της ουσίας για τον συνάνθρωπό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στηρίζουμε το κοινωνικό έργο: Προσφέρω!

Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “Προσφέρω” της κοινωνικής παράταξης “Αχαρνές Ξανά”, πρόεδρος του οποίου είναι ο κος Πέτρος Βαρελάς, ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Θεόφιλος” προσέφερε τρόφιμα πρώτης ανάγκης και μακράς διάρκειας, προκειμένου να συμβάλλει στην στήριξη οικογενειών του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕ.Σ.Ο. ΔΩΡΕΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΕ.Σ.Ο-Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της ΙΑΑ, για την πολύτιμη προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να συμβάλλουν στην στήριξη των συνανθρώπων μας που χρήζουν ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ 335 ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Πρίν λίγες ημέρες ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός "Θεόφιλος" πραγματοποίησε μία σημαντική δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Συσσίτιο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ

Κατά την επίσκεψη μας στο Φιλόπτωχο ταμείο του Ι. Ναού Αγίου Τρύφωνος στην Παλλήνη, προσφέραμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπου θα διατεθούν στις φτωχές οικογένειες της ενορίας.‍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ