ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

"Φιλανθρωπία είναι η αρετή της καρδιάς"

Όραμα και ευθύνη του οργανισμού είναι η καταπολέμηση των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης για την πολύτεκνη και τρίτεκνη οικογένεια, ώστε να αποτελέσει συνάμα φάρο ελπίδας για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην ελληνική οικογένεια.

Παράλληλα ο οργανισμός έχει σαν αποστολή την υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων σε συνεργασία με Κρατικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς φορείς, για τη λήψη κατάλληλων μέτρων προς την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Μάθετε περισσότερα.

Η αποστολή μας

Η παροχή υλικής και χρηματικής βοήθειας σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο στόχος μας

Η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των κρατικών φορέων για τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών και η ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος.

ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ, αγωνιζόμενος να στηρίξει μα και να προωθήσει την έννοια της οικογένειας, και μάλιστα της πολύτεκνης, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην οικογένεια. Ενώ κατάφερε να σταθεί δίπλα στον Κ, προσφέροντας δωρεάν φοίτηση σε γνωστό φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

περισσοτερα
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

Και πάλι ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ στέκεται αρωγός στη πολύτεκνη οικογένεια. Είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμός, δόθηκαν πολύ γρήγορα. Ενώ το ψυγείο και το βρεφικό κρεβάτι, ήρθαν ως θεία δώρα, για να κάνουν τη ζωή της οικογένειας, λίγο πιο εύκολή.

περισσοτερα
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Ο Γ και η Π, γονείς τριών παιδιών, και σε αναμονή του τέταρτου, βρέθηκαν στην οικογένεια τουΘΕΟΦΙΛΟΥ, με μοναδικό αίτημα την εργασία.

περισσοτερα
ΜΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ

Τέσσερα υπέροχα πιτσιρίκια, από δυο αγωνιστές γονείς. Η μάστιγα της ανεργίας, κατάφερε να στερήσει από τα τέσσερα αγγελούδια, τα βασικά, για την επιβίωση τους, προϊόντα.

περισσοτερα

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ για την στηριξη σας!

Με την δική σας στήριξη πολύτεκνες οικογένειες στην Ελλάδα καταφέρνουν να διαβιούν σε καλύτερες συνθήκες.

Καλέστε ή στείλτε SMS στο 19855
και βοηθήστε ένα παιδί πολύτεκνης οικογένειας

Χρέωση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίαςΧρέωση από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής

Πως μπορείς να βοηθήσεις?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι όπου μπορείς να μας στηρίξεις!

Κάνε μια δωρεά

Στηρίξτε οικονομικά το έργο του
“Θεόφιλου”.
Με την δική σας οικονομική στήριξη το έργο μας αναπνέει.

Γίνε εθελοντής

Ακρογωνιαίος λίθος του «Θεόφιλου» είναι οι εθελοντές του, που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας.

Γίνε συνεργάτης

Το έργο μας βασίζεται εξ΄ολοκλήρου στις συνεργασίες που δημιουργούμε καθημερινά
με Οργανισμούς, Συλλόγους, Ιδρύματα αλλά και ιδιωτικές
επιχειρήσεις.

Ακολούθησε μας στα social media

Κάνε like: